Ali Jahangiri on iranin-suomalainen stand up koomikko, jonka terävät ajatukset ja lava olemus ovat nostaneet hänet julkisuuteen. Ali on lapsena muuttanut Suomeen yhdessä perheensä kanssa ja suurin osa hänen kertomistaan tarinoista ja vitseistä tulevatkin näistä teemoista. Ali on tunnettu maahanmuuttajakriitikoiden kriitikkona ja tekee lavan ulkopuolella paljon töitä maahanmuuttajanuorten työllistämiseksi.

ALI JAHANGIRI

Stand up -koomikko Anders Helenius on kolmekymppinen neljän lapsen isä, jolla on tarkat silmät. Niillä tämä suomenruotsalainen tarkkailee omaa elämäänsä ja ympäröivää yhteiskuntaa. Havainnoista Helenius veistelee sopivan kierolla kierteellä komiikkaa, joka välillä tarjoaa hyvinsuunnattuja potkuja niitä ansaitseville munille.

ANDERS HELENIUS

Suomenruotsalainen André Wickström on yksi Suomen tunnetuimmista stand up –koomikoista. Ensimmäisen stand up -keikkansa hän teki vuonna 1995 ja on sen jälkeen naurattanut yleisöä niin suomeksi kuin ruotsiksi. André on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka saattelee ihailtavasti yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin. Kokemusta on tarttunut lavoilta kaikista Pohjoismaista ja New Yorkista asti.

ANDRE WICKSTRÖM

On Suomen eniten keikkaa tekevä naiskoomikko. Riehaantui sen verran 50-vuotissyntymäpäivästään, että jäi keikkatauolle. Anitta on tullut kuitenkin takaisin vahvempana kuin koskaan. Tunnettu rivoista jutuistaan. Suosikkihahmo Fingerporin Rivo-Riitta.

ANITTA AHONEN

Jos Antti osallistuisi maratoniin, olisi hän maalissa kahden vuoden kuluttua. Saman ajan Antti käytti tullakseen stand up -ammattilaiseksi. Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.

ANTTI HAAPALA

Kolmenkympin kriisiä odottava (lue: elävä) tamperelainen stand up -koomikko kertoo enemmän ja vähemmän omaan elämäänsä liittyvistä tapahtumista ja havainnoista. Asioita yhdistää monesti Antin taipumus joutua hämmentäviin tilanteisiin. Ajankohtaisten asioiden lisäksi Antin mieltä askarruttaa myös tuore avioliitto – miten tähän on tultu ja mitä tästä on opittu. Ja voiko siitä tehdä stand upia? Parisuhde on monimutkainen yhtälö miehen näkökulmasta. Muut aihepiirit kulkevat aasinsilloin aihepiiristä toiseen. Parhaiten aiheita yhdistääkin eilinen Iltalehti.

ANTTI SYRJÄ

Stand up -koomikko Arimo Mustonen on yli tuhannessa stand up -tilaisuudessa esiintynyt ja stand-up-kiertueita tehnyt kaiken kansan naurattaja. Monipuolinen vitsivalikoima takaa, ettei hymy hyydy keneltäkään vielä seuraavanakaan päivänä. Palkittu, arvostettu ja naurattava koomikko ottaa viihdyttävästi haltuunsa mm. yritystilaisuudet, polttarit, seminaarit, pikkujoulut, häät, 50-vuotispäivät, messujuonnot, risteilytilaisuudet… Riittää, että paikalta löytyy esiintymistila ja huumorihurmausta odottava yleisö!

ARIMO MUSTONEN

Fredin energia on käsinkosketeltavissa, hyväntuulinen ja vilkas Fredi syventyy niin päivän polttaviin ajankohtaisuuksiin kuin tutkii elämää syventävämmin myös historiallisesta näkökulmasta katsottuna. Maailmaa nähnyt 40-vuotias koomikko tuo matkoiltansa näkemyksensä eläinkunnan ihmeellisyyksistä aina paikallisiin kulttuureihin. Fredi aloitti keikkailunsa SUBTV:n Get Up! Stand Up-ohjelmasta vuonna 2005. Yleisö ei jää kylmäksi vaan saa päivän urheilusuorituksensa pelkästään katsomalla Fredin keikkaa!

FREDI LILIUS

Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään.Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

HEIKKI VILJA

Kumman kaa -sarjasta tuttu näyttelijä Heli Sutela menee sinne minne pojatkin, koska siellä tienaa enemmän hilloa, ja niin isä opetti. Teininä hän tarttui mopon sarviin ja lukiossa pitkään matematiikkaan. Nyt Sutela on kiivennyt stand up -komiikan kärkikaartiin miesten keskelle.

HELI SUTELA

Iikka Kivi on roisin positiivinen kosmonauttikoomikko, jonka jutuissa seilataan vaivattomasti universumin synnystä suoraan virtsaamisen loputtomaan haasteellisuuteen. Vaikka teksti on välillä kipakkaa, kaiken takana häilyy vankkumaton hyväntahtoisuus ja positiivinen mulkoilukulma maailmaan. Iikka on tehnyt stand up-komiikkaa ammatikseen usiamman vuojen – koomikkona ja tuottajana.

IIKKA KIVI

Ilari Johansson omaa valtavan karisman, suunnattoman elämänkokemuksen ja käsittämättömän suorituskyvyn. Mutta osaa hän olla nöyrä ja vaatimatonkin. Lavalle Ilari tuo egonsa lisäksi ihmiselämän kaikkine kummallisuuksineen Ilari on suomalainen freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko. Näyttelijän koulutuksen Johansson on saanut tanskalaisessa Copenhagen Comedy School -koulussa.

ILARI JOHANSSON

Jack on kuin helkkarin hyvänmakuinen karkki.. jota et ole vielä maistanut! Jacken kokemuksen tuoma varmuus saa yleisön rentoutumaan hyvin nopeasti. Koomisella ironialla ja välillä punasteluakin aiheuttavalla liioittelulla Jack pitää vaativankin yleisön otteessaan. Suuret tunteet välittyvät lavalta ja show rullaa hersyvällä huumorilla. Jack Björklund on yksi Suomen aktiivisimmista koomikoista, Jack on tehnyt satoja ja satoja keikkoja, kiertänyt Suomen kaikki stand up -klubit, esiintynyt stand up –festivaaleilla, tehnyt TV-töitä, yksityistilaisuuksia, häitä, synttäreitä jne.

JACK BJÖRKLUND

Jape aloitti komiikan tekemisen vuonna 2003. Hän on esiintynyt kaikilla Suomen merkittävillä klubeilla ja myös kaikilla Suomen merkityksettömillä klubeilla, sekä Stand Up Finlandia -kiertueella. Yleisöt ovat olleet haarukkaa neljästä henkilöstä seitsemään sataan, joten kokemusta on. Japen komiikan mukana on helppo pysyä ja aiheetkin löytyvät tutusta arjesta. Japella on kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa, jonka huomattuaan voi arvata, että kohta tapahtuu jotain odottamatonta.

JAPE GRÖNROOS

Stand up -juttujen sisällön määrittely on Johannalle aina käsittämättömän vaikeaa. Muut ovat kuvailleet, että hän kertoo juttuja tisseistä, seksistä, sukupuolistereotypioista, yksinhuoltajuudesta ja lapsista. Johanna itse voisi lisätä keski-ikäistyvän naisen asenteen, joka ei anteeksi pyytele. Johanna Tohni on vähän härski. Mutta se on makuasia. Vuoden Tulokas -finalisti 2012, Vuoden Koomikko 2012 -finalisti, Naurun tasapaino YLE TV2 2013

JOHANNA TOHNI

Vantaalainen, pojannäköinen ja luonnostaan kalju Joni on mukavaa ja ennen kaikkea hauskaa seuraa lavalla. Joni katselee maailmaa hieman erilaisin silmin kuin ihmiset yleisesti. Tarkan huomioiva mutta silti positiivisen lämmin ote ei päästä läpi yhtäkään kritiikin ansaitsevaa faktaa – edes itseään koskevia. Valloittavalla olemuksella varustetun häkellyttävän Jonin matkassa viihtyisi pidempäänkin. Joni on erittäin tunnettu myös Pro –sketseistään youtubessa.

JONI KOIVUNIEMI

Joonas Korhonen on hämeenlinnalaislähtöinen nuori koomikko, joka tunnetaan mm Ylen ohjelmasta Naurun tasapaino. Joonas katsoo maailmaa ikäänsä nähden hämmästyttävän kypsin silmin, ja näkee siinä paljon parannettavaa, mutta myös paljon huumoria. Osta lippu ja hyppää Joonaksen mukaan täysin naurettavalle matkalle!

JOONAS KORHONEN

Koomikkotaikuri J-P Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up -komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi. J-Pn tapa esiintyä ja yhdistää noita elementtejä on mahdollistanut myös sen, että J-P on ainut suomalainen taikuri joka kiertää myös stand up -klubeilla esiintymässä. Olipa sitten kyseessä 50-vuotispäivät, lasten kutsut, häät, pikkujoulut tai yritystilaisuus, J-P:n taikuriesitys muistetaan varmasti vielä pitkään tilaisuuden jälkeenkin. Ohjelma rakennetaan aina tilaajan toiveita vastaavaksi kokonaisuudeksi, joka tempaa katsojansa mukaan. J-P voi myös toimia iltanne isäntänä ja juontaa ohjelman, lisäten tähän aina taianomaisen vivahteen!

JP PIRINEN

Jussi Simola tarjoaa vauhtia, hulvattomia tilanteita ja vartaloharhautuksia. Jussi on kokenut stand up –koomikko, joka esiintyy säännöllisesti kaikilla Suomen parhaimmilla stand up -klubeilla. Lisäksi Jussi on esiintynyt englanniksi Virossa, Norjassa ja Englannissa. Jussin keikoilla on rento ilmapiiri ja hyvä tunnelma. Ammattitaitoinen koomikko tekee tilaisuudestasi juhlat, jotka muistetaan pitkään. Erinomainen lavakarisma ja energinen esiintyminen tekevät Jussin stand up -showsta ainutlaatuisen ja erityisen viihdyttävän. Jussin keikat ovat sekoitus positiivista vuorovaikutusta sekä hulvatonta hauskanpitoa.

JUSSI SIMOLA

Matti Patronen on komiikkataivaan kiiltävänuppinen tähtitulokas, joka havainnoi arkielämän kummallisuuksia absurdin byrokraatin varmalla otteella. Patronen tuli ja voitti sekä vuoden 2012 “Ken on heistä kaikkein hauskin?” -kilpailun että “Vuoden 2012 Tulokas” -tittelin omannäköisellään komiikalla. Oulusta tuleva tyyni herrasmies on tuore kasvo, joka kannattaa nähdä!

MATTI PATRONEN

Näyttelijä ja stand up -koomikko Mika Eirtovaara on loputtoman energinen esiintyjä, joka debytoi lavalla lastentarhassa joulunäytelmän porona.
Kuuntelevasta yleisöstä pitävä Mika löytää aiheita komiikkaansa niin arjesta kuin täysin surrealistisesta maailmastakin. Mikaa katsellessa näkee nopeita käännöksiä, ja vauhti vaan hurmaa. Jarrut näyttävän välillä kirskuvan, ja tässä tapauksessa se vasta onkin hyvä! Mikan lavaenergia on vastustamatonta ja tarttuvaa.

MIKA EIRTOVAARA

Mikko Vaismaa on vuoden 2007 stand up- koomikko tulokas. Hän on jyväskyläläinen koomikko, jolle komedia on elämää ja elämä on sellaista kuin kolmen lapsen isällä usein on. Mikon komiikka on ilmeikästä, rytmikästä ja joskus ajatuksia herättävää. Mikolle komiikka on kokonaisvaltainen kokemus, joka tuntuu ja näkyy sormenpäissä asti. Samaa kokemusta hän toivoo yleisölle, joka saa mielellään olla minkälainen vaan. Lempeän sarkastisella asenteella elämään suhtautuva Mikko ihastuttaa rentoudellaan ja hetkessä olemisellaan. Virkistävän puhdas kielenkäyttö ja nokkelasti, kaikessa rauhassa kerrotut tarinat muotoutuvat omaperäiseksi esitykseksi, jota on todellinen ilo katsella.

MIKKO VAISMAA

Niko Kivelä on kuin äärimmilleen viritetty mopoauto. Kuudennen ydinvoimalan vaihtoehdoksi on esitetty hänen valjastamistaan. Mies sinkoilee lavalla sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti niin, että välillä on pakko siristää silmiä ja laskea, riehuuko siellä kaksi vai kolme kaljua, nuorta koomikkoa. Niko on tehnyt stand-up komiikkaa vuodesta 2001 lähtien. Mies on tullut tutuksi myös mm. Voicen radioäänenä.

NIKO KIVELÄ

Ravintolakokiksi valmistunut ja keittiössä lähes vuosikymmenen ajan työskennellyt Tampereen mies aloitti komiikan tekemisen vuonna 2007. Olli ottaa yleisönsä vastaan energisesti, varmalla otteella ja kalakeiton lämmöllä. Esityksen nopea tempo sekä vuorovaikutus tekee Ollin komiikasta hauskaa, uniikkia ja yllättävää niin klubilla, hellan ääressä kuin firman pikkujouluissa. Olli ei ole tasainen vaan hänessä on kerroksia kuin sipulissa. Hetken Ollin lapsuudelle, lemmikille ja parisuhteelle naurettuasi, luulet jo melkein tuntevasi tämän mukavan, luotettavan suklaanappisilmän, kunnes hän paljastaa itsestään täysin uusia puolia. Olli sekoittaa sujuvasti komiikkakeittoonsa kaiken mitä kaapista löytyy!

OLLI SIIKI

Panu Kärri on standup-koomikko, joka on esiintynyt nyt yhteensä kolme vuotta. Hän tuottaa Lappeenrannan Old Cockissa kuukausittain pyörivää standup-klubia ja on perustanut Lappeenrannan standup-festivaalit. Hän on kiertyt Suomen standup-klubeja aina Helsingista Rovaniemelle. Kärrin meriitteihin kuuluu mm. “get up, stand up”-tv-esiintyminen ja “Vuoden standup-tulokas 2007-finaalipaikka”. Panu Kärri tekee rehellistä komiikkaa joka soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

PANU KÄRRI

Kun haluat tilaisuuteesi taatusti omaperäisen viihdyttäjän, on Lapista kotoisin oleva Pasi Haapakoski mies paikallaan. Pasi on nouseva stand up-koomikko, joka revittelee leveällä Lapin murteella. Tässä rovaniemeläisessä yhdistyy kaikki persoonallisuuden värisävyt räiskyvällä tavalla ja mikään aihe ei ole nyt turvassa. Tämä Lapinmies ei jäädy lavalla ja harmaata hänessä on vain partakarvoissa.

PASI HAAPAKOSKI

Petri  ihmettelee maailmanmenoa maaltamuuttajan silmin ja sielunmaisemin. Tämä Piippolasta kotoisin, sittemmin Tamperelaistunut hipin oloinen hassu veikko vitsailee lavalla mm. Piippolan kovimmasta pelimiehestä, sivistyssanoista sekä kebabista. Petrin rauhallinen olemus lavalla tuo mieleen kaupunkiin eksyneen lumimiehen – karvainen ja hieman eksyksissä. Mutta suunsa avattuaan Petrin määrätietoinen tyyli tartuttaa naurun jokaiseen kuulijaan. Vuonna 2014 Petri voitti pohjoismaitten suurimman stand up -festivaalin Kong Show’n sekä Kuopion Komedia Festivaalien Pannullinen Naurua -kilpailun. Kirjava ura erilaisten opiskelu- ja työpaikkojen kanssa takaa sen, että aiheet voivat vaihdella niin insinööreistä parisuhteen kautta taitelijoihin.

PETRI HANKONEN

Naisenergiaa ja lujaa! Oululainen koomikko, Päivi Kuuva ei tyydy pitkähelmaisemman sukupuolen kliseillä kikkailuun, vaan lataa tiskin täyteen hersyviä hoksauksia nykymaailman menosta – leidimäisellä otteella ja pohjoisilla mausteilla! Päivi on myös asiantunteva työhyvinvointivalmentaja!

PÄIVI KUUVA

Jos etsit terävää ja ärhäkkää, autenttista amerikkalaista stand up -komiikkaa suosittelemme, että matkustat Amerikkaan. Jos matkustaminen ei kuitenkaan jostain syystä huvita, Rich Lyons on oikea valinta. New Yorkissa kasvanut Rich esiintyy englanniksi (onhan hän asunut maassamme vasta reilun vuosikymmenen). Älä kuitenkaan anna kielimuurin säikäyttää. Rich puhuu aina erittäin hitaasti, sillä yleisössä saattaa olla irlantilaisia. Homma toimii siis kaikille. Stand upin lisäksi Rich on kirjoittanut televisioon ja esiintynyt eri ohjelmissa. Richin komiikka keskittyy perhesuhteiden lisäksi Suomen ja Amerikan kulttuurieroihin. Osansa saavat presidentit, televisio, taksikuskit, tietokoneet, työttömyys, ja tietenkin suomalainen juominen, karaoke ja sauna.

RICH LYONS

Riku on kuin kahvakuula, puolituntia päivässä riittää, sillä vatsalihakset eivät kestä enempää. Tämä hilpeän ilkikurinen koomikko on kuin Linnanmäen Vekkula, koskaan tiedä mitä nurkan takaa löytyy, mutta se saa yleisön nauramaan vedet silmissä. Rikun keikoilla on hyvä meininki ja juttuja kerrotaan aiheesta kuin aiheesta. Riku valittiin vuoden Stand up -tulokkaaksi vuonna 2006 ja pääsi hän finaaliin asti Sub TV:n ”Get Up, Stand Up” -kilpailussa vuonna 2005.

RIKU SOTTINEN

Synkkä. Lunastaja. Muilla sanoilla ei voi kuvailla vuoden 2009 Stand Up Koomikko -tulokasta ja vuoden 2013 Naurun tasapaino -voittajaa. Naurat varmasti, ja myöhemmin häpeät. Roopen esityksen asenne saa slaavilaiset taide-elokuvat näyttämään Bumtsibumilta. Ken on heistä kaikkein hauskin -finalisti 2009, Vuoden tulokas 2009, Turun klubin Gong Show’n voittaja 2009 sekä Naurun tasapaino -voittaja 2013.

ROBERT PETTERSON

Sampsa on moottoripyöräjengiläiseltä näyttävä nallekarhu ja pastorismies. Kolmen alle kouluikäisen lapsen isänä hän ei pelkää mitään. Paitsi kotona pysymistä. Sampsan kirkolliset velvoitteet jäivät taakse komiikan tieltä, mutta seuraavat tiiviisti tarinoissa mukana. Sampsalla on oma näkökulmansa elämään. Lämmin olemus ja outoihin, mutta silti kaikille tuttuihin, kokemuksiin pohjautuvat tarinat kulkevat jouhevasti yleisön mukaansa temmaten. Sampsa on neljänkympin kriisissä painiskeleva kofeiiniaddikti, joka ajoittain haastaa yleisönsä ja joskus vahingossa myös itsensä. Sampsa yleisössä ovat viihtyneet niin Ilosaarirockin yleisö, kuin seurakunnan lasten tapahtuman perheetkin.

SAMPSA SIMPANEN

Vuonna 2011 Vesterinen kyllästyi, lopetti stand upin ja siirtyi radioon. Vuoden päästä hän lopetti radiossa ja alkoi työstää juttuja Paukutusjengiä varten. Lokakuussa 2012 Etelä-Saimaa -lehti kirjoitti näin: “Hän on Suomen stand upin ykkönen, vuoden tauon jälkeenkin.” Vuonna 2013 hänen tinkimätön ja omakohtainen komiikkansa kertoo esimerkiksi siitä, miksei Vesteristä enää vituta.

TEEMU VESTERINEN

Tomin astuessa lavalle spontaani ja energinen esiintymistyyli käynnistyy heti. Tomi on heittäytyjä. Hänen improvisaatiokykynsä sekä rohkeus olla aidossa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa varmistavat, että esitys on joka kerta ainutlaatuinen ja viihdyttävä. Tomi on tehnyt komiikkaa yli viisi vuotta. Tähän sisältyy yli 900 keikkaa ja esiintymisiä TV:ssä mm. YLEN Naurun Tasapaino -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Yleisöjen koot ovat vaihdelleet 5-1500 henkilön välillä, mutta tapahtumasta ja yleisömäärästä riippumatta lopputulos on ollut aina hauska. Tomi onkin saanut kiitosta siitä, että muokkaa esityksensä tilaisuuden luonteen mukaiseksi. Hän soveltuu hyvin yritys-, hää- ja syntymäpäiväjuhliin ja sanavalmiina miehenä hoitaa myös juontopestit.

TOMI HAUSTOLA

Tommi on heti hauska. Positiivista energiaa hehkuva Tommi viettelee yleisön puolelleen pelkällä sympaattisella olemuksellaan niin nopeasti, että sitä huomaa hymyilevänsä jo ennen ensimmäistä juttua! Hullunkurisella ja hieman mustalla huumorillaan Tommi ohjaa teräviin kurveihin hellästi mutta naurulihaksia paukutellen. Tommi tuo lavalle hysteerisen hauskoja hahmoja, päättömiä tilanteita ja ystävällistä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Varoitus: Tommin keikan jälkeen saatta koskea mahaan! Tommi valittiin Stand up -tulokaaksi vuonna 2004. Vaikuttaa myös stand up -improvisaatioryhmä Klooni Korhosissa.

TOMMI MUJUNEN

Tommi Tuominen on Stand Up –koomikko, jonka spontaani ja ilmeikäs esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi. Tommi muistetaan esimerkiksi TV2:n Naurun tasapainon finaalista vuodelta 2013. Hänet valittiin Vuoden Stand Up –tulokkaaksi 2008. Pohjoismaiden suurimman Stand Up –festivaalien Kong Shown hän voitti Hämeenlinnassa vuonna 2012. Nämä ovat titteleitä jotka kertovat vain yhdestä asiasta: Tämä mies on suorastaan tappavan hauska. Tommi tekee komiikassaan tarkkoja havaintoja jokapäiväisestä elämästä, mutta Tuomisen käsittelyssä ne paisuvat hulvattoman hauskoiksi kokonaisuuksiksi, jotka eivät jätä paatuneintakaan tosikkoa kylmäksi. Jos sinä haluat nähdä varman esiintyjän komiikkaa, jossa ei koskaan tiedä mistä suunnalta naurut tulevat, Tommi Tuominen on sinun valintasi. Stand Up –lavojen ulkopuolella Tommi on juontanut komediaohjelmaa niin Iskelmäradiossa kuin YLE Puheellakin.

TOMMI TUOMINEN

Meri-Lapin myrskytuulissa marinoitunut Tommi Ylimäinen on suomalaisen komiikkataivaan tuoreimpia lupauksia ja puhutuimpia tapauksia. Säälimättömällä otteellaan mies laittaa ruotuun niin hypetetyt design-tuotteet, huonot lottovoittajat kuin perisuomalaisen tyhjästä valittamisen. Rajaseudun armoton asenne yhdistyy viiltävään havainnointiin ja lopputuloksena on pidättelemättömiä naurunpyrskähdyksiä. Tommi ei meinaile, Tommi tekee ja toimittaa. Pari vuotta kestäneen komiikkauransa aikana Tommi on ehtinyt pokata itselleen Naamat näkkärille -kultaa, Pannullinen naurua -hopeaa, Vuoden tulokas -finaalipaikan ja Hämeenlinnan Kong Shown voiton. Oulun Komediapatterin riveissä Tommi tuottaa useita klubeja ja vapaa-ajalla se pelaa Fifaa. Hyvin.

TOMMI YLIMÄINEN

Veli-Matti on hassunhauska ja hieman höpsö kaveri, jonka keikalla pääset pohtimaan maailmaa mitä erikoisimmista näkökulmista! Sekoilu on taattua, kun tämä mies tarttuu (mikin)varteen ja pistää hullunmyllyn pyörimään! Veli-Matti käsittelee aiheissaan välillä hieman ironisestikin maailman stereotypioita ja omaa olemustaan. Todellinen ”feel good -koomikko”. Vuoden Tulokas 2008 -kisan ja Radio Aallon Vuoden Koomikko 2012 -kisan finalisti. Seitsemäs vuosi menossa stand upin parissa, eikä hauskuudelle näy loppua!

VELI-MATTI PUUMALA

Ville Saarenketo on Rovaniemeltä kotoisin oleva Etelä-Pohjanmaalla asuva muusikko, joka on ottanut myös komedian mukaan esityksiinsä. Tuloksena on todella hauska ja viihdyttävä esitys, joka tarjoaa samaan pakettiin sekä musiikki- että nauruelämyksen. Villen saavutuksia ovat mm. Bassosoolon SM-kulta 2006. Talent-Suomi finalisti Vilhelm & Jay kokoonpanolla 2007 -Tampereen Ylioppilasteatterin open stage -tapahtuman yleisön suosikki 2012&2013. Viihdeohjelmien Suomen mestari 2014 sekä SM-hopea 2012. Ville on esiintynyt mm. kauppakeskusten päivätapahtumissa, stand up -komedia festivaaleilla ja aikuisten synttärijuhlilla, joten esitys on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Mikäli haluat perheystävällistä musiikkikomediaa tai hurjempia juttuja & musiikkia esim. kotibileisiin, Ville hoitaa homman!

VILLE SAARENKETO

Jean-Eric Chaumentin tunnetaan yleisöystävällisemmällä taiteilijanimellä Zaani. Hän on suomalais-ranskalainen verbaaliturbiini, jota sosiaaliset estot eivät pidättele. Valtavalla energialatauksella varustettu stand up –koomikko sai alkuräjähdyksessä yliannostuksen lavasäteilyä. Hän pitää yleisön lumouksessaan ja tarjoilee myös sopivasti silmänruokaa. Sovinnaisuus ei sovi Zaanille ja siksi luvassa onkin terävää ja purevaa komiikkaa. Liikettä lavalta löytyy niin, että hitaampia heikottaa. Kiitos nopeutensa, Zaani onkin ehtinyt mukaan vaikka mihin. Keväällä 2009 hänet nähtiin Nelosen uudessa sarjassa Suomen tyypit.

ZAANI